Влюбена съм в Гърция, нейната култура и кухня! Тази рецепта я научих последният път, като бяхме на почивка!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Влюбена съм в Гърция, нейната култура и кухня! Тази рецепта я научих последният път, като бяхме на почивка!
Влюбена съм в Гърция, нейната култура и кухня! Тази рецепта я научих последният път, като бяхме...
21051
Влюбена съм в Гърция, нейната култура и кухня! Тази рецепта я научих последният път, като бяхме на почивка!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Необходими продукти:
 
3 нарязани домата
1 глава лук
1 скилидка пресован чесън
сол и черен пипер на вкус
3 яйца
1/4 чаена чаша натрошено сирене фета
2-3 листа пресен босилек
 
Начин на приготвяне:

Загрейте и сгорещете зехтин в тиган. Запържете до златисто нарязаният на полумесеци лук, добавете кубчетата домати, чесъна, подправете със сол, черен пипер и задушете соса за 5-10 минути.

Чукнете яйцата, поръсете със сиренето и похлупете.

След готовност поднесете ястието топло, подправено с накълцан пресен босилек.

Добър апетит!

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft