Мойте Рецепти
Изключително лесна и вкусна, тази запеканка ще се превърне в чест гост на трапезата ви. Може да добавите още екстри по избор, но и така си е супер!
В каймата добавете яйцата, настъргания лук, солта, черния пипер и подправките, и хубаво омесете с ръка.
Намазнете тавичка с диаметър 24 см и разстелете вътре каймата.
Отгоре намажете с майонеза и настържете кашкавала.
Печете на 220 градуса 30 минути, като покриете запеканката с фолио, а след това отстранете фолиото и печете още толкова, за да се запече хубаво и отгоре, и да получи златисто-кафяв цвят.
Отцедете мазнината на готовата запеканка и я оставете да се охлади, след което я нарежете на парчета.
За да обогатите вкуса, след майонезата можете да добавите един слой мариновани гъби, след което да настържете кашкавала.