![admin](https://i.zajenata.bg/images/0/th_13af5f6b523fc05e7c790c3c67088613.jpg)
многолистно тесто
шепа гъби
масло
2 с. л. брашно
2 с. л. кашкавал
1 с. л. бяло вино
лимонов сок
магданоз
черен пипер
сол
Изрежете със специална форма или с остър нож воловани (кръгли формички) от многолистното тесто, като направите максимално широка дупка (с чашка) в средата. Предвидете поне по 1 брой на човек. Подредете ги в намазнена тавичка и ги сложете за час в хладилника. След това ги пъхнете в сгорещена фурна и ги изпечете на 170-180 градуса. След като набъбнат, изключете фурната и ги оставете още 10-15 минути.
Нарежете гъбите на ситно и ги задушете с малко сол и масло, докато омекнат. Наръсете с малко брашно и разредете на гъста каша с малко вода и бяло вино.
Настържете кашкавала или пуснете 2 триъгълничета топено сирене. Подправете с лимоновия сок и черен пипер. Напълнете волованите с охладената смес. Настържете по малко кашкавал и ги запечете. Украсете с китка магданоз и с по една цяла гъбка.