Всички мислеха, че им поднасям пържоли... Когато ги опитаха, обаче - истински фурор! Изядоха се до последната!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Всички мислеха, че им поднасям пържоли... Когато ги опитаха, обаче - истински фурор! Изядоха се до последната!
Всички мислеха, че им поднасям пържоли... Когато ги опитаха, обаче - истински фурор! Изядоха се...
40749
Всички мислеха, че им поднасям пържоли... Когато ги опитаха, обаче - истински фурор! Изядоха се до последната!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Изглеждат и имат вкус на истински пържоли. Но всъщност са панирани...

гъби! Не ви се вярва? Тогава непременно опитайте! Всички ще останат изумени!

Продукти:

400 гр. гъби кладници

2 яйца

4 с.л. прясно мляко

50 гр. твърдо сирене или кашкавал

2 с.л. олио

галета на вкус

сол и черен пипер на вкус

Приготвяне:

  1. Измийте по-големи кладници. Леко ги начукайте - много внимателно, след което поръсете със сол и черен пипер.гъбни пържоли
  2. Приготовете панировката. Разбийте яйцата с млякото. Добавете настърганото на ситно сирене/кашкавал. По желание може да добавите още едно яйце.гъбни пържоли
  3. Оваляйте гъбите в яйчената смес, след това - в галета. Изпържете ги по 5–6 минут от всяка страна до златисто.гъбни пържоли
  4. За да премахнете излишната мазнина, отцедете гъбените пържоли върху хартиени салфетки. Сервирайте вкусното ястие с ориз и китайско зеле. Ще се насладите на тази комбинация!
Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft