500 гр. готови кори за баница
10 палачинки
250 мл кисело мляко
5 яйца
1/2 бакпулвер
100 мл олио
350 гр. натрошено сирене
50 гр. топено сирене за мазане
7 супени лъжици кетчуп
100 гр. настърган кашкавал
50 гр. ситно нарязан шунков салам
150 гр. мариновани гъби
Първо отделете настрана 4 кори, а останалите разделете наполовина.
В намазнена тава със страна 40 см наредете първата половина кори. Първо ги намачкайте и потопете в плънката от киселото мляко, сиренето, олиото и яйцата (предварително разбити).
След това подредете напоените в сместа кори една до друга върху цялото дъно на тавата. Над тях наредете напълнените предварително палачинки. 5 палачинки напълнете с топено сирене и кашкавал, а останалите 5 - с кетчуп и салам. Подредете ги през една (една кашкавалена и една със салам), докато се изчерпат. Над палачинките подредете по същия начин другата половина от корите, също напоени и намачкани в сместа.
Най-отгоре подредете 4-те отделени предварително кори, като напръскате всяка с олио.
Печете на 190 градуса около 35 мин.
Ако искате горните кори да са по-хрупкави, то не покривайте баницата, след като се изпече.
Много е вкусна, а и ефектна!