Галушки - сарми с булгур и кисело зеле

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Ястия с месо
Галушки - сарми с булгур и кисело зеле
Галушки - сарми с булгур и кисело зеле
admin
Добавена от: admin
4719
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

кисело зеле 1.500 кг
свинско месо 0.500 кг
булгур 400 г (2 чаени чаши)
свинска мас 100 г (1/2 чаена чаша)
червен пипер 10 г (1 супена лъжица)
сол на вкус

Булгурът се задушава в мазнината и се разбърква с червения пипер, след което се прибавя към нарязаното на кубчета свинско месо. Сместа се посолява на вкус и с нея се свиват сарми в зелевите листа. Поставят се в тенджера, залива т се с вода и малко зелев сок и се варят на тих огън, докато останат на мазнина.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft