Гарнитура от мариновано цвекло
9 Септември 2012
13276
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Изпечете цвеклото. Обелете изстиналото цвекло и го нарежете на пръчици или полумесеци. Наредете ги в буркан, като слагате между редовете настърган хрян, счукан ким и сол. Залейте с оцет и олио. Поднася се след два дни, но може да се запази и по-дълго време в хладилник.
Маринатата от цвеклото може да използвате като заливка за сварени обелени картофи (по-дребни). Оставете ги да поемат сока и ги нарежете на кръгчета.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари