Германска супа от охлюви
21 Ноември 2012
6989
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Лукът и морковите се почистват и се нарязват на ситно, след което се задушават в маслото, заедно с разрязаните на половинки охлюви. Заливат се с бульона и виното и се изчаква да заврат. Варят се няколко минути, добавя се сметаната и се варят още няколко минути. Добавя се солта, черния пипер и малко индийско орехче. Добавя се нарязания на ситно магданоз и се застройва с яйчните жълтъци.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари