Гироси
22 Декември 2011
11063
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Маята и захарта се размиват във водата. В купа се пресява брашното с щипката сол. Добавя се шупналата мая и се омесва тесто. Купата се покрива и се оставя за 20 минути. Втасалото тесто се разделя на 4 части. Всяка част се разточва на кръгла питка. Питките се пекат на сух, нагорещен тиган до златист цвят от двете страни. Поднася се със салата, пиле и т.н
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари