Говеждо яхния с картофи
12 Ноември 2012
21726
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Обезкостяваме и нарязваме на порционни парчета месото (джолана). Загряваме олио и запържваме месото от всички страни до зачервяване. Нарязваме кромида на едро, а моркова - на колелца и ги добавяме към месото. Поръсваме с червен пипер и брашно. Наливаме 1-1,5 л топла вода, колкото да покрие месото. Варим под капак около 1-1,5 часа. Добавяме нарязани на кубчета картофи и варим още 15 мин. Прибавяме дребно нарязаните девесил, целина и магданоз, поръсваме с чубрица и сол. Варим още 1-2 мин. и поднасяме готовото ястие.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари