Голям скандал Камен Алипиев и Светлана Гущерова в Черешата на тортата

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Сериали и предавания
Голям скандал Камен Алипиев и Светлана Гущерова в Черешата на тортата
12993
Снимков материал: pixabay.com
Голям скандал Камен Алипиев и Светлана Гущерова в Черешата на тортата

Кулинарният маратон в "Черешката на тортата" миналата седмица завърши с вечерята на Светлана Гущерова, която отвори вратите на дома си и сервира на гостите си изискано петстепенно меню.

Старанието на Гущерова бе оценено от гостите й с най-високите оценки и въпреки, че събра максималния брой точки - 40, наградата тази седмица отиде при Камен Алипиев-Кедъра. "Признавам си, че тръгнах с големи предразсъдъци към нея.

Но видях, че това момиче, което е тръгнало да пробиви с рогата напред в името на популярността, е променило своите ценности - нещо което мен много ми харесва. Тя се представи невероятно в "Черешката", заяви големият победител Кедъра.

Две плеймейтки мерят сили в кухнята

Мнозина от фенове на предаването изразиха мнение в страницата във "Фейсбук", че Гущерова е заслужавала победата повече, но шеф Манчев е бил "политически коректен". „Светла Гущерова ги удари в земята, не е честно да не вземе първото място”, коментира Петя Дикова, пише "Хотнюз".

„Не ми е любимка изобщо Светлето,но момичето се справи много добре,няма какво да се злобее и плюе ! Научихте нещо ново,благодарете просто!”, пише Антоанета Лазарова. „При цялото ми уважение към г-н Алипиев, наградата трябваше да се присъди на г-жа Гущерова за цялото и старание”, отсича Гергана Стоянова.

Припомняме, че моделката посрещна Весела Нейнски, Дениз Хайрула, Камен Алипиев и Наско Месечков с уелкъм дринг - шампанско и хайвер, сервиран със специална седефена лъжица. След което отрупа трапезата с гурме специалитети, които погалиха не само небцето, но и очите на гостите с начина, по който бяха декорирани в чиниите. Вечерята започна с крем супа от червена леща с брюле от гъши дроб, салата с хрупкава патица по Пекински и предястие в средиземноморски стил с калмари, скариди, октоподи, чери домати и маслини. За основно Светлана приготви телешки медальони с картофи и манатарки, а за десерт - крем от 3 вида шоколад, маскарпоне и горски плодове.

Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft