25 Юли 2017
14811
Снимков материал: pixabay.com
Въпреки че всички обичаме да ядем охладена диня, която държим в хладилник, обаче всички ние правим една голяма грешка, твърдят американски учени, които с експеримент го доказаха.
Именно динята трябва да се държи на стайна температура, за да не се загубят всички нейни хранителни съставки, които съдържа, казват учените.
Динята докато е студена губи всичките си хранителни вещества и витамини, учените казват, че всички продукти, които се съхраняват в хладилник губят хранителната си стойност.
Но въпреки това хората без да знаят, изстудяват динята, която е еден от най-освежаващите плодове през лятото и я държат в хладилник, за да получат истинско освежаване.
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари