Фин какаов сладкиш, приготвен с горещо какао... Бързо, лесно и ммм...!
Първо пригответе първата част. Сложете млякото да заври. Поставете шоколада на прах във врялата вода и го разбъркайте хубаво.
Във врящото мляко поставете захарта и шоколада, разтворен във врящата вода. Оставете да се вари 1 минута и го сложете настрани, за да се охлади.
За втората част смесете брашното какаото, содата, бакпулвера и щипка сол.
Отделно разбийте яйцата с млякото и олиото.
Сместа с яйца изсипете в брашнената смес, добавете и останалите съставки, и с внимателно разбъркване прибавите врялото какао. Накрая разбъркайте хубаво, за да получите хомогенна смес, която изсипете в тавичка, покрита с хартия за печене (добре е тавичката да бъде с размери 30 х 20 см).
Сложете сладкиша да се пече в предварително загрята фурна на 180 градуса около 30 минути.