Готварски уроци: Как се прави Дамски карпиз - задължителният сладкиш от детството

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Десерти
Готварски уроци: Как се прави Дамски карпиз - задължителният сладкиш от детството
Готварски уроци: Как се прави Дамски карпиз - задължителният сладкиш от детството
admin
Добавена от: admin
27769
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

Разбийте жълтъците с 250 гр. пудра захар на пяна. Добавете олиото, млякото, брашното и бакпулвера. В намазана с олио и поръсена с брашно тава изсипете сместа. Сложете да се пече на 180 ° С. Когато блатът леко покафенее, извадете и намажете с конфитюр по избор (може и да е с цели плодове). Върнете във фурната за още десет минути на 150 ° С. След това отново извадете и разпределете върху сладкиша предварително разбитите белтъци със захарта (8 с.л.). Върнете още малко във фурната, докато белтъците съвсем леко порозовеят.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft