За Жената
Рецепти за готвене
Салати
Готварски уроци: Как се прави любимото мезе на българина - Руска салата
Готварски уроци: Как се прави любимото мезе на българина - Руска салата
25 Април 2016
59166
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
1. Нарежете обелените картофи на малки кубчета, направете същото с шунката и кашкавала.
2. Яйцата настържете на по-едро ренде.
3. Морковите нарежете на дребни кубчета и ги сварете с граха, след което ги отцедете от водата и ги добавете към сместа с картофи, яйца и кашкавал.
4. Подправете на вкус.
5. Накрая добавете горчицата и майонезата.
6. Поднесете руската салата охладена в подходяща чиния и по желание украсете отгоре с маслинки, клонче магданоз или според фантазията си.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари