
Изключително лесно се приготвят, а отделно предимство е, че тестото се прави от вечерта, а на сутринта е готово за печене.
В голяма купа смесете с тел сухите съставки, добавете млякото и разбъркайте с тел, докато сместа стане съвсем гладка.
Покрийте с фолио, оставете 1 - 2 часа на стайна температура, а след това оставете тестото в хладилника за през нощта.
Сутринта добавете в тестото разбитото яйце, разбъркайте, след което добавете и разтопеното масло. Ще получите доста рядко тесто.
Загрейте уреда за гофрети. Намажете повърхността му с малко масло, след това изпечете гофретите, докато получат хрупкава коричка и красив златист цвят.
Сервирайте ги топли, с масло, мед, мармалад, шоколад, поръсени с пудра захар или по Ваше желание.
От тези съставки се получават около 12 броя.