Гриловани праскови с моцарела
22 Декември 2011
3786
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Прасковите се измиват много добре. По желание се белят. Срязват се на две. Отделя се костилката. След това половинките се режат още на 2. Маслото се разтопява. С него се мажат плодовете. Листата мента се измиват. Прасковите се запичат на грил- тиган или скара. Топчетата моцарела се режат на кръгове. Вземат се 4 десертни чинии. Аранжират се печени праскови, с кръгове Моцарела. Плодовете се поръсват с кафява захар и канела. Отстрани се слагат листа прясна мента. По желание може да се наръси с натрошени ядки.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари