Гръцка салата с кус-кус
15 Януари 2012
45356
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
225 г кус-кус
1/2 бр. краставица
200 г чери домати
200 г сирене Фета
100 г черни маслини без костилки
сок от един лимон
1 с.л. ситно нарязан пресен босилек
Кус-кусът се приготвя според указанията на опаковката. След като изстине добре се прибавят нарязани на кубчета краставицата, сиренето. Добавят се доматите, нарязани на половинки или четвъртини и маслините. Салатата се поръсва с прясно нарязан босилек и лимонов сок. Разбърква се добре и се сервира.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари