Гъбен пастет с бадеми и чесън
3 Март 2012
11657
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
3 с.л. масло
1 лук, нарязан на ситно
3 скилидки чесън, накълцани
350 гр гъби, нарязани
1/4 ч.л. мащерка
1 ч.ч. бадеми, предварително запечени
2 с.л. зехтин
1/4 ч.ч. балсамов оцет
1 ч.л. сол
1/2 ч.л. черен пипер
Сотирайте в маслото лука, чесъна, гъбите и мащерката докато течността напълно се абсорбира. Бадемите, зехтина и балсамовия оцет сложете в кухненския робот и смелете, докато получите гладка смес. Прибавете и останалите съставки и отново обработете до гладка смес.
Оставете в хладилника, в съд с капак за няколко часа, преди да сервирате.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари