Гъбена чорба с картофи
26 Ноември 2013
60951
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Гъбите се измиват старателно и се режат на филийки. Маслото се разтопява в тиган и в него се задушават гъбите с 30 мл. вода. Оставя се да покъкри на бавен огън около 15 минути, след което върху гъбите се поръсва грисът и се бърка интензивно около 6-7 минути. Щом се позапържи, се прибавят нарязаните на кубчета картофи и останалото масло. Доливат се 2 литра гореща вода и се оставя да заври. Щом водата кипне, се добавят подправките (на вкус) и супата се готви още 20-тина минути. Поднася се поръсена с нарязания магданоз.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари