Гъбена чорба със сирене

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Супи
Гъбена чорба със сирене
Гъбена чорба със сирене
admin
Добавена от: admin
30424
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

100 г топено сирене (кашкавал)
200 г пресни печурки
1 глава кромид лук
няколко лъжици олио
2-3 супени лъжици соев сос
едно кубче пилешки бульон
1 шепа фиде
1 супена лъжица мащерка
черен пипер

Гъбите и лукът се нарязват на дребно. Задушават се за 1-2 минути и се долива вода, в която е разтворен бульонът. Подправя се със соевия сос и се оставя да ври на тих огън, докато гъбите и лукът омекнат. Добавя се фидето. Когато то е готово, се подправя с мащерката и черния пипер. Добавя се нарязаното на малки парченца топено сирене (настърган кашкавал) и се оставя да се разтопи добре, преди да се оттегли от огъня. 

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft