Гъбена яхнийка с доматен сос
5 Септември 2012
24853
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
500 г пресни гъби
3-4 бр. домати
1 стрък пресен лук
черен пипер
сол
олио
Гъбите се измиват, нарязват се на едро и се запържват в олио. Прибавя се лукът да се запържи при гъбите. Добавят се изчистените и дребно нарязани домати. Когато се сгъсти сосът, се добавят солта и черният пипер. Готовото ястие може да поръсите с нарязан магданоз или пресен босилек и да поднесете с настърган кашкавал или сирене!
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари