Гъска в тесто
10 Септември 2013
6548
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Изчистената гъска оставете да отлежи 1 ден на студено. Натрийте я с чесън, посолете, намажете с масло и поръсете с черен пипер и розмарин. Във вътрешността й сложете бутилка, за да се запази формата. Разточете тестото и обвийте гъската. Сложете я в намзана с масло тава. Печете на 150С най-малко 1 ч, като внимавате да не загори тестото. След като извадите тавата от фурната, оставете я да изстине и внимателно отделете тестото. Нарежете месото на порции и поставете всяка върху парче от тестото. Поднесете с гарнитура от кисело зеле.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари