Гювеч по кръчмарски

вход през zajenata.bg
Гювеч по кръчмарски
admin
Добавена от: admin
13744
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

суджук - 3 парчета 
картофи - около 1 кг
лук - 3 глави 
домати - 6 с.л. доматено пюре
чушки - 2 броя
моркови - 2 броя 
мазнина - 1 к.ч.
червен пипер
сол 
чубрица
червено вино - 1 ч.ч 

Нарежете зеленчуците и суджука на едри парчета. На дъното на глинен гювеч изсипете половината от мазнината. Изсипете зеленчуците и суджука и полейте с останалото количество мазнина и доматеното пюре, разтворено в 2 ч.ч. гореща вода. 

Добавете подправките на вкус, залейте с виното, объркайте леко и похлупете плътно. Печете гювеча със суджук за 1 час на около 220 градуса.

Може да се направи в малки гювечета или в един голям гювеч.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft