Гювеч с овнешко
21 Февруари 2012
8031
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
овнешко по-тлъсто месо (от поясната или предната част) 750 г
ориз 200 г. (1 чаена чаша)
2 моркова
червен пипер
масло 100 г.
черен пипер
сол на вкус
Месото се нарязва на парчета, посолява се и се поръсва със ситно счукан черен пипер, залива се с малко топла вода и се пече във фурната, докато започне да се къса. Прибавят се оризът, настърганите моркови, червеният пипер и маслото. Ястието се залива с 3 чаени чаши топла вода, разбърква се и се допича.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари