Гювечета с гъби и ориз
31 Юли 2012
24837
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Измитите гъби се нарязват и задушават в маслото. Прибавя се оризът, нарязаният лук, настърганият домат и подправките. Омесва се добре и сместа се разпределя в гювечетата. Добавя се малко вода. Пече се на 200 градуса до готовност. При сервиране гювечетата може да се обърнат в плитни чинии. Готовото ястие се поръсва с магданоз и по желание с още запечени гъби.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари