Да си направим сами био сок от праскови
12 Август 2015
17172
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
1. Прасковите почистваме от костилките. Нарязваме ги на кубчета. Смиламе ги в блендер. Течността прецеждаме през цедка. В тенджера слагаме смлените праскови, водата, захарта и лимонтузуто.
2. Варим сместа 20 минути, след като започне да ври. Периодично обираме пяната, която ще се образува на повърхността.
3. Още горещия сок наливаме в топли бутилки. Бутилките се увиват в одеяло, докато се охладят.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари