Даже да е твърдо като гьон, като го намажеш така, месото става сочно и се топи в устата - елементарно е:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Полезни съвети
Даже да е твърдо като гьон, като го намажеш така, месото става сочно и се топи в устата - елементарно е:
16741
Снимков материал: pixabay.com
Даже да е твърдо като гьон, като го намажеш така, месото става сочно и се топи в устата - елементарно е:

Няма как да не ви се е случвало - купувате месо, приготвяте го, а то става сухо и жилаво като подметка! Да, за жалост никой не е застрахован и всеки може да попадне на старо и некачествено месо в магазина.

Но има изход от тази ситуация, при това без да забърквате сложни маринати. Днес ще ви кажем как и най-жилавото месо да стане крехко като пилешко :

месо в сода

Тайната е проста - просто оваляйте парчето месо в сода за хляб и го оставете в хладилника за 3-5 часа, пише Bucataria Noastra .

Измийте месото добре преди готвене. То ще стане много меко и буквално ще се топи в устата ви!

сочно месо

Непременно опитайте следващия път и ще останете приятно изненадани!

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft