17 Март 2015
4931
Снимков материал: pixabay.com
Някои хора солят храната преди да я сготвят, а други – след готвенето. В коя група сте вие и доколко сте прави?
Ако сте от тези, които постоянно добавят сол на готовото ястие - много грешите.
Ако слагате сол след като ястието е готово, то ще бъде овкусено само повърхностно и няма да бъде толкова сочно и вкусно . Това е така, тъй като при готвенето солта прониква във вътрешността на ястието.
Това доказва и експериментът, направен във видеото по-долу:
Редактор: Ива Христова
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари