Дани Спартак от Hell's Kitchen с шокиращи думи за готварското предаване и шеф Ангелов

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Сериали и предавания
Дани Спартак от Hell's Kitchen с шокиращи думи за готварското предаване и шеф Ангелов
7281
Снимков материал: pixabay.com
Дани Спартак от Hell's Kitchen с шокиращи думи за готварското предаване и шеф Ангелов

Дани Спартак е първият победител в кулинарното риалити Hell's Kitchen, а победата му донесе привилегията да бъде помощник в кухнята на шеф Виктор Ангелов. През 2013 г. завършва престижната кулинарна академия Le Cordon Bleu.

Професионално се занимава с кулинария от 2008 г. Преди е работил във Френското посолство като личен готвач на френския посланик.

Изявеният кулинар разкри пред наш репортер строг ли е шеф Ангелов, какви спомени има от своето участие в шоуто, има ли си фаворит от участниците в новия сезон и коя храна е здравословна, както и какво да гледаме при продуктите, които купуваме за консумация. 

 

- Какво е чувството да помагаш на шеф Виктор Ангелов в Hell's Kitchen и строг ли е с екипа, както е с участниците?

- Чувството да си рамо до рамо с шеф Ангелов е уникално и в същото време притеснително, защото винаги трябва да си нащрек за грешки. Шеф Ангелов е строг когато се налага и с който се налага. 

- Какви спомени ти навява кухнята в шоуто? Сещаш ли се за първия сезон, в който стана победител?

- Сещам се за много неща.  Със сигурност никога няма да ги забравя и със сигурност не са само хубави. (смее се) 

- Имаш ли си фаворит сред участниците в новия сезон?

- Да. Имам, но мисля да го запазя в тайна засега. 

- Работил си във Френското посолство като личен готвач на френския посланник. Лесно ли се приготвя храната на хора от такъв ранг?

- Хората приемат добре и с усмивка храната, винаги когато е вкусна. Особено французите.  И мога да кажа, че с тях се работи много лесно.... стига да са сити! 

- Имал ли си странни желания от клиенти и кое е най-извратеното ястие, което си приготвял?

- Не се сещам на момента... но 100% за 14-годишната ми кариера има все някое. 

- Какво стана с твоя ресторант и какво наложи затварянето му?

- Ресторантът го затворихме заради ковид карантината. 

- Как би описал вкусовите предпочитания на българина? 

- Месо - скара - тесто! 

- За или против здравословното хранене си и стремиш ли се да готвиш по този начин?

- Аз винаги съм за здравословното хранене, но то не е само зеленчуци и растителни мазнини.  Всичко, което си приготвяме, може да е здравословно, стига да знаем произхода му и как е отглеждано. Не е проблемът какво ядем, а как е гледано преди да го изядем. /

Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft