1. Активираме маята с чаена лъжичка захар, топло мляко и една чаена лъжичка брашно. Добавяме 50 грама от маслото, жълтъка, останалото мляко и постепенно добавяйки брашно замесваме средно меко тесто. Оставяме го да престои петнадесет минути. След като престои, го намазваме с една трета от останалото масло, сгъваме тестото и го слагаме да почива в хладилник половин час.Тази процедура повтаряме три пъти - всеки път слагаме по една трета от маслото.
2. Тестото разточваме на правоъгълна кора, от нея изрязваме квадрати с размери 10 * 10 см и дебелина около един сантиметър. Всяко квадратче разрязваме по краищата (както е на снимката) и усукваме ръбовете на тестото.
3. Включваме фурната на 50 градуса и оформените квадрати слагаме да се пекат петнадесет минути във фурната. След това засилваме фурната на 200 градуса и печем 15-20 минути, докато тестото получи красив златист цвят.
4. Разбиваме жълтъците и захарта с малко мляко, след това добавяме нишестето - сместа трябва да бъде без бучки. Тази смес изсипваме във врящото мляко и бъркаме, докато получим хубав ванилов крем. Оставяме крема да изстине, добавяме маслото и разбъркваме, докато получим хубаво гланциран крем.
5. Разбиваме белтъците на гъста пяна, след това добавяме захарта и отново бием до пухкав сняг. Получения белтъчен сняг добавяме към вече готовия крем и хубаво разбъркваме.
С този крем пълним изпечените тестени квадрати и ги поръсваме с пудра захар.