Детето ми не хапва плод. Какво ли не съм опитвала. Докато не видях това: сега не само яде всичко, но и ни е забавно!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Детето ми не хапва плод. Какво ли не съм опитвала. Докато не видях това: сега не само яде всичко, но и ни е забавно!
Детето ми не хапва плод. Какво ли не съм опитвала. Докато не видях това: сега не само яде всичко,...
64650
Детето ми не хапва плод. Какво ли не съм опитвала. Докато не видях това: сега не само яде всичко, но и ни е забавно!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Това плодово лакомство  е стара, но забравена рецепта, използвана за лечение с плодове. Това е най-естественият и прост начин за плодово сладко: без буркани, капаци, стерилизация и губене на време. Необходима е само малко захар.

плодови бонбони

За приготвянето на тази плодова сладост  може да използвате всичко - ябълки, круши, сливи, кайсии, праскови, горски плодове (малини, касис, ягоди), Ако добавите към пюрето ядки, маково семе, сусам, канела или кардамон, ще получите нови вкусове.

плодови бонбони
Рецептата за домашно приготвени бонбони , която предлагаме днес, предполага предварителна топлинна обработка: готовият продукт след това се съхранява по-добре. Но можете да използвате и сурови плодове на пюре .

плодови бонбони

Плодови бонбони

СЪСТАВ:

  • 4 чаши нарязани плодове
  • 1/2 чаша вода
  • захар на вкус

ПРИГОТВЯНЕ:

  1. Подгответе плодовете: измийте, ако е необходимо ги обелете и почистете от сърцевината, след това ги нарежете на ситно.
  2. Поставете плодовете в тенджера, добавете водата и варете в продължение на 10-15 минути на слаб огън от момента, в който сместа кипне.
  3. Пюрирайте получената маса и на вкус добавете захар.
Върнете на котлона и гответе още 10 минути.
  • Застелете тава за печене с хартия за печене, изсипете в горната част плодовото пюре и загладете сместа с шпатула, като я разнесете равномерно по хартията.
  • Загрейте фурната на 80 градуса и изсушете сместа при тази температура 2 часа с открехната врата. Изключете фурната, но не изваждайте тавата, нека тя да остане там, докато изстине.
  • Бонбоните са готови, ако не залепват за ръцете и може лесно да се отделят от хартията. Изсушеният продукт нарежете на ивици и ги навийте на руло. Съхранявайте в стъклен съд с капак.
  • Хвърлете поглед и на видеото, и се уверете колко лесно е да приготвите тези плодови бонбони!

    Редактор: Петя Иванова
    Новини
    Мода
    Звезди
    Начин на живот
    Диети
    Красота
    още
    Любов
    Здраве
    Родители
    Коментари
    галерии
    Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
    още
    Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
    Design & Development: TaraSoft