Ако искате да коригирате тази проблемна зона, възползвайте се от дадената диета за намаляване обема на бадрата . С нея няма да гладувате, а също ще помогне да се отървете от излишните килограми само след 2 седмици.
Много е важно да пиете 2 л, или повече вода по време на деня. Намалете количеството на чая и кафето, не ги правете силни и разбира се, не добавяйте захар.
Също така не забравяйте: за коригиране на отделни зони, е необходимо да се използва съответния комплекс от упражнения, заедно с диетата.
Понеделник
Закуска: чаша кисело мляко 1,5 % , ябълка, филия хляб с домати на филийки .
Обяд: 200 гр пилешко месо (без кожата), зеленчукова салата с лимонов сок, малка питка от пълнозърнесто брашно, чай или кафе.
Следобедна закуска: 1 препечена филийка, намазана с пастет от черен дроб(2 супени лъжици), варени боб или салата от риба, зеле и фасул, чай.
Вечеря: сухо вино (1 чаша), задушен карфиол с настърган кашкавал (25г), домати, боб, печена ябълка с плънка (една чаена лъжичка касис и една чаена лъжичка мед).
Вторник
Закуска: 150 г пилешко филе варено без мазнина, 25 г варени гъби, и една филия хляб, чай или кафе.
Обяд: 2 филийки хляб с трици и 50 г извара, зеленчукова салата, 1 портокал.
Следобедна закуска: зеленчукова супа (средно голяма купа), питка от пълнозърнено брашно, 1 ябълка.
Вечеря: 200 г елда, задушен карфиол, домати, зелен фасул, сухо вино (1 чаша).
Сряда
Закуска: 1 чаша мазнина 1,5 % кисело мляко, 1 ябълка, филия хляб с домати на филийки.
Обяд: 200 г пилешко месо (без кожата), голяма порция зеленчукова салата с лимонов сок, малка питка от пълнозърнено брашно, чай или кафе.
Следобедна закуска: 1 препечена филийка от хляб с черния дроб и 2 супени лъжици варен боб или салата от риба, зеле и варени боб, чай.
Вечеря: сухо вино (1 чаша), задушен карфиол, поръсена с настърган кашкавал (25 г), домати, боб, печена ябълка, пълнена с 1 чаена лъжичка касис и 1 ч.л. мед.
Четвъртък
Закуска: 1 препечена филийка от пшеничен хляб със зеленчуци и варено говеждо или пилешко месо, 50 г извара, 1 домат.
Обяд: питка от пълнозърнно брашно, салата от зеле и краставици, 50 г шунка без мазнини, ябълка.
Следобедна закуска: 100г. риба тон в собствен сос, голяма салата от зеле, краставици, чушки, 2 филии хляб.
Вечеря: нискомаслено говеждо месо котлет (100г) приготвен на скара, 75 г картофено пюре с вода, зелен фасул, зелено главесто зеле, карфиол, портокал, малка чаша сухо вино.
Петък
Закуска: 200 г овесена каша, малък банан.
Обяд: 100 г скариди, салата от зеле, краставици, домати с лимонов сок, 1 круша.
Следобедна закуска: 1 препечена филийка пълнозърнен хляб, домати и 20 г настърган кашкавал.
Вечеря: 4 рибни „пръсти“, печени без мазнина, 2 супени лъжици варен зелен фасул, домати, лъжица зелен грах, портокал.
Събота
Закуска: Голям резен пъпеш.
Обяд: бифтек, портокал или круша.
Следобедна закуска: зеленчукова супа 1 купа, 2 домата, 2 филийки хляб.
Вечеря: 100 г спагети с доматен сос и магданоз, 50 г варено пилешко, малък банан.
Неделя
Закуска: плодова салата от ябълка, круша и банан с 2 супени лъжици нискомаслено кисело мляко.
Обяд: 1 филия хляб, листа от маруля, 25 г немазно месо, 200 г салата от зеленчуци и плодове, 1 киви.
Следобедна закуска: 50 г спагети с грах, зелен лук, чушка, домати и лимонов сок.
Вечеря: салата от 50 г пилешко филе, леко запечен лук, домати, целина и чушка, пълнена с джинджифил и чесън, 2 супени лъжици варен ориз и сухо вино (1 чаша).