Диета за намаляване обема на бедрата

вход през zajenata.bg
За Жената
Диети
Диета за намаляване обема на бедрата
80923
Снимков материал: pixabay.com
Диета за намаляване обема на бедрата

Ако искате да коригирате тази проблемна зона, възползвайте се от дадената диета за намаляване обема на бадрата . С нея няма да гладувате, а също ще помогне да се отървете от излишните килограми само след 2 седмици.

Всеки ден ще консумирате по 1100 калории (с изключение на денят за глезене, разбира се).
Много е важно да пиете 2 л, или повече вода по време на деня. Намалете количеството на чая и кафето, не ги правете силни и разбира се, не добавяйте захар.
Също така не забравяйте: за коригиране на отделни зони, е необходимо да се използва съответния комплекс от упражнения, заедно с диетата.

Понеделник
Закуска: чаша кисело мляко 1,5 % , ябълка, филия хляб с домати на филийки .
Обяд: 200 гр пилешко месо (без кожата), зеленчукова салата с лимонов сок, малка питка от пълнозърнесто брашно, чай или кафе.
Следобедна закуска: 1 препечена филийка, намазана с пастет от черен дроб(2 супени лъжици), варени боб или салата от риба, зеле и фасул, чай.
Вечеря: сухо вино (1 чаша), задушен карфиол с настърган кашкавал (25г), домати, боб, печена ябълка с плънка (една чаена лъжичка касис и една чаена лъжичка мед).

Вторник
Закуска: 150 г пилешко филе варено без мазнина, 25 г варени гъби, и една филия хляб, чай или кафе.
Обяд: 2 филийки хляб с трици и 50 г извара, зеленчукова салата, 1 портокал.
Следобедна закуска: зеленчукова супа (средно голяма купа), питка от пълнозърнено брашно, 1 ябълка.
Вечеря: 200 г елда, задушен карфиол, домати, зелен фасул, сухо вино (1 чаша).

Сряда
Закуска: 1 чаша мазнина 1,5 % кисело мляко, 1 ябълка, филия хляб с домати на филийки.
Обяд: 200 г пилешко месо (без кожата), голяма порция зеленчукова салата с лимонов сок, малка питка от пълнозърнено брашно, чай или кафе.
Следобедна закуска: 1 препечена филийка от хляб с черния дроб и 2 супени лъжици варен боб или салата от риба, зеле и варени боб, чай.
Вечеря: сухо вино (1 чаша), задушен карфиол, поръсена с настърган кашкавал (25 г), домати, боб, печена ябълка, пълнена с 1 чаена лъжичка касис и 1 ч.л. мед.

Четвъртък
Закуска: 1 препечена филийка от пшеничен хляб със зеленчуци и варено говеждо или пилешко месо, 50 г извара, 1 домат.
Обяд: питка от пълнозърнно брашно, салата от зеле и краставици, 50 г шунка без мазнини, ябълка.
Следобедна закуска: 100г. риба тон в собствен сос, голяма салата от зеле, краставици, чушки, 2 филии хляб.
Вечеря: нискомаслено говеждо месо котлет (100г) приготвен на скара, 75 г картофено пюре с вода, зелен фасул, зелено главесто зеле, карфиол, портокал, малка чаша сухо вино.

Петък
Закуска: 200 г овесена каша, малък банан.
Обяд: 100 г скариди, салата от зеле, краставици, домати с лимонов сок, 1 круша.
Следобедна закуска: 1 препечена филийка пълнозърнен хляб, домати и 20 г настърган кашкавал.
Вечеря: 4 рибни „пръсти“, печени без мазнина, 2 супени лъжици варен зелен фасул, домати, лъжица зелен грах, портокал.
Събота
Закуска: Голям резен пъпеш.
Обяд: бифтек, портокал или круша.
Следобедна закуска: зеленчукова супа 1 купа, 2 домата, 2 филийки хляб.
Вечеря: 100 г спагети с доматен сос и магданоз, 50 г варено пилешко, малък банан.

Неделя
Закуска: плодова салата от ябълка, круша и банан с 2 супени лъжици нискомаслено кисело мляко.
Обяд: 1 филия хляб, листа от маруля, 25 г немазно месо, 200 г салата от зеленчуци и плодове, 1 киви.
Следобедна закуска: 50 г спагети с грах, зелен лук, чушка, домати и лимонов сок.
Вечеря: салата от 50 г пилешко филе, леко запечен лук, домати, целина и чушка, пълнена с джинджифил и чесън, 2 супени лъжици варен ориз и сухо вино (1 чаша).
 

Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft