Диета на Сара Джесика Паркър с портокали и кафе

вход през zajenata.bg
За Жената
Диети
Диета на Сара Джесика Паркър с портокали и кафе
17897
Източник: БГНЕС
Снимков материал: pixabay.com
Диета на Сара Джесика Паркър с портокали и кафе

 

Каква диета ползва  Сара Джесика Паркър
Поддържането на идеална фигура коства на Сара Джесика Паркър дълги часове физически упражнения, съобразени с подходяща диета, разкри актрисата.

Сара призна, че обича йогата. "Тя ме поддържа във форма, за да се чувствам тонизирана и здрава", сподели тя.

Звездата предпочита да използва стълбите вместо асансьора и не забравя да ходи пеша. Актрисата изглежда идеално, благодарение на балансирания прием на храни , богати на протеини, както и на много плодове и зеленчуци. Закуската на актрисата е само чаша студен чай, а на обяд си позволява яйца с бекон. Във вечерното меню на звездата винаги присъстват рибата или пилето. Паркър се придържа към "студената" диета с храни, които изгарят повече мазнини. "Студената диета е божи дар за съвременната жена", заяви актрисата. От друга страна сладките храни трябва да бъдат с възможно по-малко калории. Подходящи са охладени плодове или студено мляко, чиито мазнини не превишават 1-3%.

В този режим диетаа винаги е една и също и включва два портокала, чаша чай или кафе. Авторите й препоръчват да се прави два пъти в годината, не повече от две седмици.

И така, ето разстановката на дните:

Първи ден : за обяд 2 портокала, 2 твърдо сварени яйца, 40 грама бадеми, един домат, чаша кафе. За вечеря 1 кюфте от пилешко месо, един домат, 6 парчета краставица, зелета салата без олио, един грейпфрут.

Втори ден : за обяд едно яйце, този път може да е рохко, 1 грейпфрут, 1 чаша черно кафе. За вечеря 150 грама говеждо месо, зелена салата, чай без захар.

Трети де н : две яйца на очи, един домат, 15 грама варено зеле или карфиол, чаша кафе за обяд. А за вечеря - 150 грама варено филе от риба, кетчуп, 1 краставичка, чаша чай без захар.

Четвърти ден : 1 грейпфрут, салата от зеле и целина, подправена с кисело мляко и озет, чай или вода за обяд. За вечеря - 1 твърдо сварено яйце, 140 грама извара с червен пипер и кимион, 100 грама настъргани моркови с лимонов сок.

Пети ден : за обяд белтъците на 2 варени яйца, няколко листа маруля, чай или кафе. 200 грама варено пилешко месо, зелена салата за вечеря.

Шести ден : 200 грама плодова салата от ябълки, грейпфрут и орехи. За вечеря - 150-200 грама варена риба, 60 гр. задушени гъби, чай или кафе.

Седми ден : 100 грама извара, разбита с едно сурово яйце, целенчуков бульон. А за вечеря плодова салата и чаша айран.

Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft