Глория е една от изпълнителките в лекия жанр, която може да се похвали с това, че винаги е във форма. Рядко тя може да бъде упрекната, че се е поналяла и е загубила грацията в извивките си.
Всичко това си има цена.
„Плодовете трябва да са сезонни, защото само тогава са полезни“, твърди изпълнителката. И спрямо чая, Глория има изисквания. Той трябва да бъде задължително билков, и то от насипни билки. А що се отнася до меда, важното е да е домашен.
Освен, че спазва хранителен режим, изпълнителката спортува редовно. Признава, че е пристрастена към фитнеса. Уреда, на който прекарва най-много време, е велоергометъра – кара го всеки ден по час и половина – два, на най-ниската скорост.
ПЪРВИ ДЕН
Освен менюто от плодове и чай , в този ден могат да бъдат включени сурови зеленчуци .
ВТОРИ ДЕН
Варен пасиран картоф се разделя на две порции, като едната се хапва на обяд заедно със зеленчуците и плодовете, а другата оставяме за вечеря.
ТРЕТИ ДЕН
Хранителният режим остава същият. Картофът и зеленчуците обаче сега можем да приготвим като постна супа без сол и мазнина.
Порциите на супата и салатките леко се увеличават.
ЧЕТВЪРТИ ДЕН
Вече можем да ядем от готовата чорба четири пъти за деня, но закуската не трябва да е по-рано от 9 часа.
ПЕТИ ДЕН
Порциите на супата леко се увеличават, като към обяда и вечерята могат да се добавят по няколко хапки черен пълнозърнест хляб.
Примерно дневно меню :
8-9 часа - чай с мед и лимон. По желание може и някакъв сочен сезонен плод
10 часа – сезонен плод
Обяд - пресен зеленчук или някакъв плод и пасиран картоф.
16 часа - плод и по желание чай
Вечеря - суров зеленчук във вид на малка салатка от зеле, морков, домат. Към нея се добавя половинка пасирано картофче. Преди лягане може един плод или чай.