Диетична задушена риба
22 Декември 2011
19438
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
1/2 кг мерлуза
1 щипка мащерка
30 г топено сирене
дивесил
черен пипер
дафинов лист
сол
Време: 25 минути
Рибата (1/2 кг) се нарязва на шайби, които се нареждат в тенджера. В друг съд се налива 1/2 ч.ч. вода. Прибавят се всичките подправки и топеното сирене (30 г). Оставя се всичко това да поври 2-3 минути, докато сиренето се разтопи напълно. С тази смес се залива рибата, захлупва се и се задушава под капак на слаб огън до пълна готовност. Поднася се със зелена салата.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари