ДИЕТИЧНАТА СУПА на Гуинет Полтроу - с нея поддържа 60-сантиметрова талия дори на 51! (РЕЦЕПТА)

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
ДИЕТИЧНАТА СУПА на Гуинет Полтроу - с нея поддържа 60-сантиметрова талия дори на 51! (РЕЦЕПТА)
ДИЕТИЧНАТА СУПА на Гуинет Полтроу - с нея поддържа 60-сантиметрова талия дори на 51! (РЕЦЕПТА)
6602
ДИЕТИЧНАТА СУПА на Гуинет Полтроу - с нея поддържа 60-сантиметрова талия дори на 51! (РЕЦЕПТА)
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Американската актриса Гуинет Полтроу винаги е имала стройна фигура. Въпреки възрастта си, тялото й все още е с размери на модел. По-конкретно, звездата има супер тънка талия – точно 60 сантиметра, с която наскоро се похвали в интервю.

Дългите стройни крака, еластичната кожа, стегнатият корем са резултат не само от генетика. Носителката на Оскар е активен привърженик на здравословния начин на живот. Още през 2008 г. тя създава своя собствена компания, която насърчава здравословен, естетичен, обмислен начин на живот.

Както казва актрисата, когато е била малка, майка й я е научила да яде здравословна органична храна. Години по-късно Полтроу все още следва това и сега учи децата си на проста здравословна храна.

Гуинет бански

Гуинет Полтроу

снимка
Legion Media

Актрисата рядко публикува откровени снимки в социалните мрежи. В по-голямата си част публикациите й се състоят от ежедневни моментни снимки със семейството и приятелите. Гуинет обаче често публикува вкусни снимки на ястия с рецепти. Тя уверява, че съзнателното правилно хранене и детоксикация ще поддържат стройна фигура дори и да сте на 51 години като нея.

Например супата от моркови и джинджифил е идеална за студено време. Необичайната комбинация придава на ястието необичаен кремообразно-сладък вкус.

Крем супа от моркови и джинджифил от Гуинет Полтроу

Всички съставки за нея могат да бъдат закупени във всеки голям супермаркет. Пилешкият бульон може да се замени със зеленчуков бульон.

люта морковена супа

снимка
Shutterstock/Fotodom.ru

Продукти:

  • 1 глава лук
  • 2 скилидки чесън
  • парче корен от джинджифил
  • 2 с.л.
кокосово масло
  • 1/2 ч.л. смлян кориандър
  • 1/2 ч.л. гарам масала
  • 1 ч.л. кимион
  • 500 гр. моркови
  • 700 мл пилешки бульон
  • сол на вкус
  • смлян черен пипер на вкус
  • Приготвяне:

    Нарежете лука, морковите и чесъна на тънки филийки. Смелете добре корена от джинджифил. Ще ви трябват две супени лъжици нарязан джинджифил.

    Изсипете кокосово масло в тенджера с дебело дъно и го загрейте. Добавете там лука и щипка сол. Покрийте и гответе на слаб огън, като разбърквате от време на време, докато лукът омекне много. Около 20 минути.

    Добавете чесън и смлян джинджифил. Разбъркайте за 1 минута. Добавете кимион, кориандър и гарам масала. Разбъркайте още една минута.

    Изсипете бульон в тенджерата. Следват произволно нарязаните моркови и още малко сол на вкус. Оставете сместа да заври. След това намалете котлона и оставете да къкри, докато морковите омекнат много. Около 20-30 минути.

    Пасирайте зеленчуците с бульона до кремообразна смес.

    Подправете на вкус със сол и черен пипер. Ако желаете, добавете малко кокосово мляко за по-кремообразен вкус. Сервирайте супата топла.

    Редактор: Петя Иванова
    Новини
    Мода
    Звезди
    Начин на живот
    Диети
    Красота
    още
    Любов
    Здраве
    Родители
    Коментари
    галерии
    Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
    още
    Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
    Design & Development: TaraSoft