Дип от патладжан с варени яйца

вход през zajenata.bg
За Жената
Рецепти за готвене
Предястия
Дип от патладжан с варени яйца
Дип от патладжан с варени яйца
admin
Добавена от: admin
22917
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal
Необходими продукти

2 патладжана
3—4 счукани скилидки чесън
сол на вкус
4—5 лъжици олио
2 яйца
оцет/лимонов сок
за украса: ситно нарязан магданоз, лют червен пипер

Опечете патладжаните, обелете ги и ги стрийте на пюре. При бавете счукания чесън, сол на вкус и 4—5 лъжи олио. Сварете твърдо яйцата и след като изстинат, ги нарежете на ситно. Прибавете ги към патладжаненото пюре. Подправете сместа с оцет или лимон на вкус и я разбийте добре.
Украсете със ситно нарязан магданоз и/или лют червен пипер. Поднесете с препечени филийки или солени крекери.

Рецепти
салати
супи
предястия
сандвичи
гювечета
още
пици
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft