Дип от печени чушки и домати
22 Декември 2011
12410
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Чушките се изпичат, слагат се в съд, който се захлупва, или в найлонов плик и се запарват около 10 минути. Доматите се пекат в печка около 10 минути на 20 градуса. Обелените чушки се режат наситно и се прехвърлят в купа.
Изпечените домати се режат също на ситни кубчета и се добавят към чушките.
Магданозът се кълца и се слага при зеленчуците.
Лютеницата се овкусява с червения пипер за по-плътен аромат, посолява се, накрая се сипва зехтинът и всичко се разбърква. Поднася се с препечени филийки или като гарнитура за основни ястия.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари