Дип с авокадо и сьомга
6 Януари 2012
19070
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
сьомга - солена 200 гр.
авокадо - 200 гр.
вино - 2 с. л.
лимонов сок
черен пипер
сол
Разбиваме 3/4 от сьомгата на пюре.
Добавяме почистеното и нарязано на парченца авокадо и се доразбива. Прибавяме виното, лимоновия сок, солта и пипера. Разбиваме докато сместа заприлича на гладък рядък тъст сос.
Останалата сьомга нарязваме на тънки филийки, които пълним с пастета.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари