Дип с тиквички и синьо сирене
27 Февруари 2012
17330
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
400 гр. тиквички
50 гр. орехови ядки
50 гр. синьо сирене
50 гр. заквасена сметана
2 ск. чесън стар
2 гр. черен пипер млян
Обелете тиквичките, нарежете ги напречно на 2-3 парчета и ги настържете на едро. Пуснете ги в кипяща подсолена вода и варете не повече от 6-7 минути. Прецедете през гевгир, в който ги оставете до пълно изстиване. В подходяща купа объркайте добре до еднородна смес всички изброени продукти, като ореховите ядки нарежете дребно. Насипете предястието в плитка салатиера и отгоре го поръсете с копъра. Може да го поднесете и като дип към солени крекери или върху филийки хляб.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари