Днес ще Ви споделя рецептата, която приготвих снощи на гостите и обра точките!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Днес ще Ви споделя рецептата, която приготвих снощи на гостите и обра точките!
Днес ще Ви споделя рецептата, която приготвих снощи на гостите и обра точките!
14441
Днес ще Ви споделя рецептата, която приготвих снощи на гостите и обра точките!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Необходими продукти:

300 грама нарязан спанак
200 грама фино нарязана шунка
6 яйца
500 грама картофи
50 грама краве масло
100 грама крема сирене
50 милилитра готварска сметана, безсолна
1 супена лъжица заквасена сметана
няколко стръка пресен лук, нарязани ситно
сол, черен пипер
200 грама настърган кашкавал
зехтин или масло

Начин на приготвяне:

В тиган сгорещете една супена лъжица зехтин и запържете нарязания спанак и част от пресния лук. Разбъркайте и пресипете сместа в намаслена тавичка.

Разбийте яйцата с готварската сметана и залейте спанака.

Подправете със сол и черен пипер. Сварете картофите, обелете ги и сложете в купа. Намачкайте с вилица, добавете заквасената сметана, крема сиренето и маслото. Подправете със сол и черен пипер и с помощта на преса пригответе пюре.
Покрийте спаначената смес с кашкавала, подредете резенчетата шунка, напълнете кухненски пош с готовото пюре и шприцовайте. Загрейте фурната на 200 градуса, запечете ястието за 25-30 минути и поръсете с останалия пресен лук. Охладете, разрежете и поднесете ястието.

Редактор: За Жената
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft