26 Февруари 2015
6417
Снимков материал: pixabay.com
Част от хората осоляват храната преди, а част след готвенето. В коя група спадате вие и колко сте прави?
Ако сте от тези, които постоянно добавят сол на готовото ястие - много грешите!
По този начин трябва да сложите 2 пъти повече сол, за да получите вкуса, който желаете, а ако поставите сол преди да направите яденето, това количество може значително да се намали.
Тайната се крие в солта, която при готвенето прониква във вътрешността на ястието.
В противен случай, солта създава горен солен слой, а вътре ястието остава безсолно.
Гледайте видеото, което ще ви убеди, че цял живот неправилно поставяте сол на храните:
Loading the player...
Редактор: Ясен Чаушев
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари