Докато ги печете, по-добре поканете и съседите. Те и без това сами ще дойдат, когато надушат аромата!

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Докато ги печете, по-добре поканете и съседите. Те и без това сами ще дойдат, когато надушат аромата!
Докато ги печете, по-добре поканете и съседите. Те и без това сами ще дойдат, когато надушат...
893628
Докато ги печете, по-добре поканете и съседите. Те и без това сами ще дойдат, когато надушат аромата!
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Печен  чесън хляб  със сирене - това е едно невероятно предястие.

Между другото, на втория ден ще бъде още по-вкусно. И всичко това, защото е напоен с масло и чесън. 

Продукти:

100 гр. масло

2 с.л.

зехтин

20 скилидки чесън

1 хляб

150 гр. твърдо сирене или кашкавал

1 връзка магданоз

сол и черен пипер  на вкус

Приготвяне:

  1. Вземете чесъна. Отрежете двата края на всяка скилидка.
  2. Сложете скилидките в тавичка, покрита с хартия за печене или фолио, залейте със зехтина. Печете чесъна, докато омекне, на 170 ° C.
  3. Оставете да се охлади и нарежете на едро.
  4. Оставете маслото да омекне. Настържете сиренето, накълцайте магданоза. Смесете всички съставки. Добавете чесъна, сол и черен пипер на вкус.
  5. Поставете нарязаните филийки хляб в тавата. Загрейте фурната до 240 ° C. Включете на режим "грил". Намажете филийките с приготвената смес и печете във фурната в продължение на 5 минути
Редактор: Петя Иванова
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft