Докато ги печете, по-добре поканете и съседите. Те и без това сами ще дойдат, когато надушат...
28 Юли 2016
893628
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Печен чесън хляб със сирене - това е едно невероятно предястие.
Между другото, на втория ден ще бъде още по-вкусно. И всичко това, защото е напоен с масло и чесън.
Продукти:
100 гр. масло
2 с.л.
зехтин
20 скилидки чесън
1 хляб
150 гр. твърдо сирене или кашкавал
1 връзка магданоз
сол и черен пипер на вкус
Приготвяне:
- Вземете чесъна. Отрежете двата края на всяка скилидка.
- Сложете скилидките в тавичка, покрита с хартия за печене или фолио, залейте със зехтина. Печете чесъна, докато омекне, на 170 ° C.
- Оставете да се охлади и нарежете на едро.
- Оставете маслото да омекне. Настържете сиренето, накълцайте магданоза. Смесете всички съставки. Добавете чесъна, сол и черен пипер на вкус.
- Поставете нарязаните филийки хляб в тавата. Загрейте фурната до 240 ° C. Включете на режим "грил". Намажете филийките с приготвената смес и печете във фурната в продължение на 5 минути
Редактор: Петя Иванова
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари