Докато има още чушки на пазара задължително трябва да пробвате тази рецепта. Ще се родите, няма...
30 Септември 2016
405402
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
чушки - 16 бр., зелени и червени
яйца - 4 бр.
сирене - 300 г
кашкавал - 100 - 150 г
сол
черен пипер
брашно - 1 с.л.
маслини - 2 - 3 бр.
домати - 8 - 10 бр., чери
Измийте и опечете чушките. Поставете ги в пликче да се задушат.
Обелете, посолете и ги оваляйте в брашно.
Разбийте яйцата добре. Към тях прибавете брашното, натрошеното сирене и настъргания кашкавал. Добавете малко сол и черен пипер. Може да добавите и ситно нарязан магданоз.
Подредете една част от чушките в намаслена тава. Залейте с половината от сместа. Отгоре подредете останалите чушки и изсипете останалата смес. Поръсете с нарязаните маслини и чери доматчета.
Печете на 200 градуса около 35-40 минути или докато се запекат.
Разбийте яйцата добре. Към тях прибавете брашното, натрошеното сирене и настъргания кашкавал. Добавете малко сол и черен пипер. Може да добавите и ситно нарязан магданоз.
Подредете една част от чушките в намаслена тава. Залейте с половината от сместа. Отгоре подредете останалите чушки и изсипете останалата смес. Поръсете с нарязаните маслини и чери доматчета.
Печете на 200 градуса около 35-40 минути или докато се запекат.
Редактор: За Жената
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари