Докато правих палачинки без брашно за тънка талия, нито една не се разкъса, а станаха толкова нежни

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Докато правих палачинки без брашно за тънка талия, нито една не се разкъса, а станаха толкова нежни
Докато правих палачинки без брашно за тънка талия, нито една не се разкъса, а станаха толкова нежни
22186
Докато правих палачинки без брашно за тънка талия, нито една не се разкъса, а станаха толкова нежни
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

СЪСТАВКИ

  • 500 мл мляко
  • 3 яйца
  • 6 ч. л. царевично нишесте
  • 2 с. л.
захар
  • 3 ч. л. растително масло
  • 0,5 ч. л. сол
  • ПРИГОТВЯНЕ

    • В дълбока купа разбийте яйцата с бъркалка до пяна.
    • Изсипете млякото в отделен съд и разредете нишестето в него.
    • Изсипете яйцата в млечната смес и добавете сол и захар. Разбъркайте добре до гладкост.
    • Внимателно изсипете растително масло. Разбъркайте отново добре, за да няма бучки. Тестото излиза доста течно.
    • Намажете загрят тиган с олиоили масло и направете палачинки. Обърнете внимателно, като издърпате краищата. По време на процеса на печене тестото трябва да се разбърква непрекъснато, тъй като нишестето бързо се утаява.
    • Палачинките са тънки и много крехки. Добър апетит!.
    Редактор: Ясен Чаушев
    Новини
    Мода
    Звезди
    Начин на живот
    Диети
    Красота
    още
    Любов
    Здраве
    Родители
    Коментари
    галерии
    Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
    още
    Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
    Design & Development: TaraSoft