
1. В дълбок съд поставете пресятото брашно, солта и захарта. Смесете ги с лъжица, а след това добавете олиото. Постепенно добавяйте хладката вода и замесете умерено меко тесто. Продължете с месенето около 5-10 минути.
2. След това разделете тестото на 7 части. Всяка оформете на топка, след което разточете или разтеглете с намазнени ръце на кора с дебелина 2 см. Намажете корите с олио и ги оставете в покой за 30-тина минути.
3. Междувременно пригответе плънката. Нарежете кашкавала и шунката на малки кубчета или ги настържете на ситната страна на рендето. Гъбите нарежете на малки кубчета. В дълбок съд сложете нарязаните кашкавал, шунка и гъби, и объркайте хубаво.
4. Върху стар чаршаф разтеглете всяка кора с ръце, като изрежете дебелите краища.
5. Поръсете кората леко с олио, кетчуп, поръсете с риган и нанесете от нарязаната плънка.
6. Съберете тестото с помощта на чаршафа първо на руло, а след това - като охлювче.
7. Повторете процедурата с всички кори.
8. Готовия бюрек поставете в тава, покрита с хартия за печене, и печете в предварително загрята фурна на 220-250 градуса около 15-20 минути, докато се зачерви приятно.