Домашен плодов нектар
22 Декември 2011
15009
Източник: zajenata.bg
Ключови думи:
Тип ястие:
Вид меню:
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти
Сложете водата, канелата, лимоновия сок, настърганата лимонова кора и ядките в тенджера.
Изчакайте да заври, нарежете плодовете на малки кубчета и добавете в тенджерата.
Оставете да къкри около 25 минути.
След като сместа е готова, я изсипете в пасатор и добавете малиновото сладко, виното и сока от касис.
Пасирайте.
Сложете в хладилник и сервирайте след като напитката е добре охладена.
Рецепти
Рецепти
салати
салати
супи
супи
предястия
предястия
сандвичи
сандвичи
гювечета
гювечета
още
пици
пици
Коментари