1/2 пакетче мая
1 ч.л. сол
1 ч.л. захар
200 мл вода
брашно
400 г телешко месо
1 бр. домат, кисели краставички
пържени картофки
кисело мляко
майонеза
1 пакетче чесън на прах
2 с.л. пържен лук
черен пипер
Месото се накълцва на ситно. Пече се с малко мазнина на фурна. Желателно е да се разбърква от време на време. Замесва се тесто от първите 5 продукта. От него се оформят топки, големи колкото яйце. Разточват се на много тънко. Пекат се на сач, а може и в тиган, но без мазнина. След като са изпечени се покриват, за да омекнат. Във всяка питка се слага сос, предварително направен от майонезата, млякото и чесъна. След това се добавя месото, пържените картофи, пържения лук, доматчета, нарязани на разполовени филийки, краставички, нарязани на ситно. Дюнерът се завива, така че долната страна на питката да се прегъва навътре, за да не потече сос. След това се навива точно както палачинките.