Съставките на рецептата за уникално лекарство:
3 средно големи глави чесън
3 средно големи глави кромид лук
3 с.л. настърган пресен корен от джинджифил
3 с.л.
3 люти чушлета
Домашен нефилтриран, недестилиран суров ябълков оцет.
Приготвяне:
Чесънът, лукът и чушлетата се нарязват на ситно. Поставете всички продукти в един стъклен буркан, като те е необходимо да заемат ¾ от обема му. След това напълнете до горе с ябълковия оцет. Затворете с капачка и разклатете енергично. Запишете датата, на която сте го направили и изчакайте 14 дни. Бурканът се разклаща най-малко веднъж на ден. След 14-тия ден се прецежда през тензух или марля. Продуктите, които остават в марлята могат да се използват за добавка при варене на месо, а също и за дресинг на салата.
Дозировка:
Пийте по 2-3 супени лъжици 3 пъти на ден, когато сте болни. Жабуркате в устата и поглъщате. Ако нямате сериозни оплаквания – вземайте 2 супени лъжици след вечеря, за да запазите организма си чист от бацили и паразити.
Тоникът се съхранява на тъмно място. За целта увийте буркана с хартия. Има трайност до 1 година.
Този тоник е изключително мощен, защото всичките съставки са пресни и биологично чисти. Той стимулира максимално циркулацията на кръвта, защото това са най-добрите детоксикиращи билки. Тази рецепта е помогнала на много хора срещу най-смъртоносните болести.
Познаваме хора, които препоръчват сместа да се яде с хляб и сирене, но това е много пикантно и може да ви причини проблеми със стомаха. Затова рецептата трябва да се взема редовно и по начин, който ви посочихме.